Μενού Κλείσιμο

Οδηγίες για την ορθή χρήση των χώρων του Παγκρητίου Σταδίου

gripas2

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

             ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ηράκλειο 29-05-2020  

Οδηγίες για την ορθή χρήση των χώρων του Παγκρητίου Σταδίου

Με στόχο  την σωστότερη δυνατή αξιοποίηση του Παγκρητίου Σταδίου για να καλύψει τις ανάγκες που προκύπτουν τόσο από την επανέναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων για αθλητές,  όσο και από την αναστολή λειτουργίας του Σταδίου Ελευθερίας λόγω των τεχνικών έργων που πραγματοποιούνται  σε αυτό, η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ εξέδωσε οδηγίες,  οι οποίες έχουν αναρτηθεί τόσο στο site της εταιρείας, όσο και στο site του Δήμου Ηρακλείου. 

 www.aahaeota.gr/odigies/ 

www.heraklion.gr () 

Οι οδηγίες  συνοδεύονται  από τα ανάλογα έντυπα- δηλώσεις και αιτήσεις και αφορούν δίνουν τις απαραίτητες διευκρινίσεις και για τις χρονικές ζώνες (πρωινές, απογευματινές και βραδινές) στις οποίες έχουν χωριστεί οι χρήσεις του  Σταδίου, για τους αθλητές των αθλητικών συλλόγων  της πόλης, του υποψηφίους σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης-στρατιωτικών σχολών και των αθλούμενων άνω των 13 ετών. 

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς δήλωσε σχετικά: «Λαμβάνοντας υπόψην μας τους περιορισμούς που έχουμε από τα υγειονομικά πρωτόκολλα αλλά και τις αυξημένες ανάγκες που προκύπτουν από την σταδιακή επανεκκίνηση των αθλητικών δράσεων καθώς και από τα έργα στο Στάδιο Ελευθερίας, προχωρήσαμε σε ένα λειτουργικό σχεδιασμό ο οποίος στοχεύει να καλύψει όλες τις ανάγκες όσων έχουν δικαίωμα άθλησης την περίοδο αυτή.  

Πιστεύουμε ότι με την καλή συνεργασία όλων το Παγκρήτιο Στάδιο θα ανταποκριθεί, όπως πάντα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες του αθλητισμού της πόλης μας και θα στηρίξει μία ακόμα φορά τους αθλητές, τους προπονητές και τους αθλούμενους».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στην Γραμματεία  Διαχείρισης , Θύρα 1, Παγκρήτιο Στάδιο, τηλ: 2810264576, 2810264591,  fax: 2810264561, email: infosxoleia@aahaeota.gr –  κα. Ρένα Πηγάκη.

1. Οδηγίες για αθλητές ατομικών και ομαδικών

2 Οδηγίες για υποψήφιους σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης-στρατιωτικές σχολές και προπονητές υποψηφίων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

3. Οδηγίες για αθλούμενους συνολικά