Μενού Κλείσιμο

Παγκρήτιο Στάδιο

Το Παγκρήτιο Στάδιο βρίσκεται στο Ηράκλειο στη δυτική πλευρά της πόλης, σε μία  αναπτυσσόμενη περιοχή κοντά σε μεγάλους οδικούς άξονες και πρόσβαση από κάθε πλευρά της πόλης, έχει χωρητικότητα 26.240 θεατών, είναι από τα πιο σύγχρονα στάδια στη χώρας.

Ως ολυμπιακή εγκατάσταση των αγώνων του ΑΘΗΝΑ 2004 φιλοξένησε πέντε προκριματικούς αγώνες ποδοσφαίρου ανδρών, πέντε γυναικών, έναν προημιτελικό ανδρών και έναν ημιτελικό γυναικών. Χρησιμοποιείται ως προπονητικό κέντρο της ομάδας ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ και ως έδρα αγώνων του Κυπέλου Ελλάδος και Πρωταθλήματος SUPERLEAGUE Ελλάδος. Έχει φιλοξενήσει διεθνής αγώνες της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, την διοργάνωση στίβου “Tsiklitiria 2004”,   τους διεθνής αγώνες στίβου των Νήσων της Μεσογείου. Σε αυτό  έχουν υλοποιηθεί  συναυλία των  Deep Purples, μεγάλων ελλήνων συνθετών και ερμηνευτών και δεκάδες πανελλήνιοι και τοπικοί αγώνες περισσότερων από δέκα ολυμπιακών αθλημάτων.

Το Παγκρήτιο Στάδιο ως ένα πολυδύναμο αθλητικό κέντρο με το έμπειρο προσωπικό και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις τοι, έχει την δυνατότητα μπορεί να φιλοξενήσει οποιαδήποτε αθλητική-πολιτιστική και καλλιτεχνική εκδήλωση παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Σπύρου Μουστακλή – Περιοχή Λίντο
Τηλ: 0030 2810 264560
Φάξ: 0030 2810264573

Ώρες Λειτουργίας:

Δευτέρα-Παρασκευή: 08:30-22:00

Σάββατο: 

info@aahaeota.gr
d-kolimbitirio@aahaeota.gr
d-gymastirio@aahaeota.gr
helpdesk@aahaeota.gr