Μενού Κλείσιμο

Οι Ολλανδοί επιλέγουν Παγκρήτιο για την προετοιμασία τους

Το Ηράκλειο συνεχίζει σταθερά να  αποτελεί πόλο έλξης για την προετοιμασία αθλητών και ομάδων από το εξωτερικό καθώς διαθέτει μια σειρά από σημαντικά πλεονεκτήματα.

Αρκετές ομάδες αθλητών, παγκόσμιου βεληνεκούς, επιλέγουν κάθε χρόνο το Ηράκλειο  για να πραγματοποιήσουν μέρος της προετοιμασίας τους, αφού η πόλη μας έχει το προνόμιο της παροχής καλών αθλητικών εγκαταστάσεων που σε συνδυασμό με τις ιδανικές καιρικές συνθήκες που επικρατούν την καθιστούν μοναδικό προορισμό για άθληση και προετοιμασία επαγγελματιών αθλητών.

Σε μια Ολυμπιακή χρονιά όπως είναι η φετινή, το Παγκρήτιο στάδιο φιλοξενεί για ένα 15νθήμερο  γκρουπ 30 αθλητών από την Ολλανδία. Οι αθλητές που προετοιμάζονται στο Παγκρήτιο ασχολούνται με τους δρόμους ,τις ρίψεις και τα άλματα.

Ο προπονητής της ομάδας RTC Brabant Atletiek,  Joep Janssen δήλωσε σαφέστατα ικανοποιημένος από την παραμονή της ομάδας στο Ηράκλειο αλλά και την αρτιότητα των εγκαταστάσεων του Παγκρητίου. άλλωστε όπως είπε στον Αντιδήμαρχο αθλητισμού Γιάννη Τσαπάκη και στο μέλος του ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ Αλεξία Μαρίνη αυτό αποδεικνύεται και από την σταθερή παρουσία τους στις εγκαταστάσεις για 3η χρονιά.

Ο κ. Τσαπάκης και η κα Μαρίνη είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους αθλητές, ενώ εθιμοτυπικά πρόσφεραν στην ξένη αποστολή αναμνηστικά δώρα ευχαριστώντας τους για την επιλογή της πόλης μας ως μέρος της προετοιμασίας τους. Και αυτοί με τη σειρά τους εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις συνθήκες που συνάντησαν στο Ηράκλειο, για τις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου καθώς και για την καθημερινή τους συνεργασία με τα στελέχη της ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ