Μενού Κλείσιμο

Συνάντηση για την πορεία διοργάνωσης των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων Ηράκλειο 2023

Συνάντηση, ενημέρωσης για την πορεία διοργάνωσης των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων Ηράκλειο 2023, με εκπροσώπους της Οργανωτικής επιτροπής της διοργάνωσης, είχε σήμερα (27/1) ο Αντιδήμαρχος Κυκλικής Οικονομίας – Αθλητισμού και πρόεδρος της Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ,  Κωνσταντίνος Βαρδαβάς.

Οσον αφορά το meeting, ο Αντιδήμαρχος, Κωνσταντίνος Βαρδαβάς ενημερώθηκε από τους εκπροσώπους για την πορεία διοργάνωσης των αγώνων, τις ανάγκες που έχουν προκύψει, καθώς επίσης και τις ενέργειες που σχετίζονται τόσο με την πόλη του Ηρακλείου, όσο και τις δομές του Δήμου και των δημοτικών οργανισμών και φορέων.

Παράλληλα πρότεινε κάποιες ενέργειες, ώστε οι πολίτες να έχουν ενεργή παρουσία στη σημαντική αυτή διοργάνωση που εχει αναλάβει η πολη μας, τον Σεπτέμβριο του 2023.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Karteros Beach Sports Center, που θα αποτελέσει τον «πυρήνα» των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων, με την τέλεση 14 αθλημάτων και θα υποδεχτεί εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες από τις 26 χώρες των τριών ηπείρων της λεκάνης της Μεσογείου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των αγώνων, Νικόλαος Νταμπακάκης, ο Εκτελεστικός Διευθυντής των αγώνων, Νικόλαος Προβιάς, το μέλος της Διοίκησης Οργανωτικής Επιτροπής, Αγγελική Γιαννακάκη και ο Venue Manager Εγκαταστάσεων Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων, Μιχάλης Αλεφαντινός και στελέχη της ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ.