Μενού Κλείσιμο

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ CAMP – ISSC 2022

INDOOR SUMMER SPORTS CAMP

Το ¨INDOOR SUMMER SPORTS CAMP¨ είναι ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο Camp πολύπλευρης αθλητικής ενασχόλησης για αθλήματα και δραστηριότητες σάλας το οποίο δίνει την δυνατότητα στο παιδί σας να παίξει,  να ψυχαγωγηθεί  και να γνωρίσει βιωματικά τουλάχιστον δέκα διαφορετικά αθλήματα εσωτερικού χώρου.

Συνολικά το¨INDOOR SUMMER SPORTS CAMP¨  έχει διάρκεια δέκα εβδομάδες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε από μία μέχρι και όσες επιθυμείτε,  για να ζήσει το παιδί σας  πολλές εμπειρίες και να διασκεδάσει σε ένα ασφαλές και σύγχρονο περιβάλλον.

Το camp αρχίζει στις 20 Ιουνίου 2022 και ολοκληρώνεται στις 2 Σεπτεμβρίου 2022 ενώ υλοποιείται, στο σύνολο του,  εντός των αθλητικών εγκαταστάσεων του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ηρακλείου  (HERAKLION ARENA) στην περιοχή της Β.Ι.Π.Ε.  (σε εσωτερικούς αθλητικούς κλιματιζόμενους χώρους).

Με πλούσιο περιεχόμενο και πολλές διαφορετικές αθλητικές δραστηριότητες, που συνδέονται με  παράλληλες  καλλιτεχνικές και επιμορφωτικές δράσεις κάθε ημέρα του ¨INDOOR SUMMER SPORTS CAMP¨ προσφέρει στα παιδιά μία μοναδική εμπειρία από τον κόσμο των  αθλημάτων σάλας την οποία ποτέ δεν θα ξεχάσουν!

Το ¨INDOOR SUMMER SPORTS CAMP¨ προσφέρει σε όλα τα παιδιά την δυνατότητα  να συμμετέχουν βιωματικά σε παιγνίδια και αθλήματα,  να απολαμβάνουν την φυσική δραστηριότητα, να ενημερώνονται για τις νέες τάσεις στην διατροφή της άσκηση και τον αθλητισμό χωρίς άγχος και υψηλές απαιτήσεις. 

Σε ποιούς απευθύνεται το ¨ INDOOR SUMMER SPORTS CAMP¨

Το ¨INDOOR SUMMER SPORTS CAMP¨  αποτελεί μια καινοτόμα αθλητικο-πολιτιστική πρόταση στην πολύπλευρη ενασχόληση των παιδιών δημοτικού, η οποία συνδυάζει την φυσική δραστηριότητα και τον αθλητισμό με πολλά διαφορετικά καλλιτεχνικά και πολιτιστικά στοιχεία και δράσεις.   

Στο ¨INDOOR SUMMER SPORTS CAMP¨  μπορούν να συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια του  ηλικίας 6  (2016) έως και 12 ετών – και κατ’ εξαίρεση λόγω συγγένειας παιδιά μέχρι και πρώτης τάξης γυμνασίου ή παιδιά πέντε χρονών, ανεξάρτητα της αθλητικής τους εμπειρίας  και  της σωματικής  διάπλασης τους, αρκεί να έχουν διάθεση και όρεξη να παίξουν και να αθληθούν.

Τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν την συμμέτοχη τους σε μία  έως δέκα εβδομάδες και μπορούν να επεκτείνουν την συμμετοχή τους στο τέλος κάθε εβδομάδας για την επόμενη.

Την τελευταία ημέρα κάθε εβδομάδας απασχόλησης των παιδιών, οργανώνονται αγώνες και παιχνίδια δεξιοτήτων με στόχο την ανάπτυξη και ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος και την αξιοποίηση των ικανοτήτων τους εντός της ομάδας.  Οι εκδηλώσεις αυτές είναι ελεύθερες για τους γονείς των παιδιών, οι οποίοι μπορούν να συμμετέχουν σε αυτές στα πλαίσια της δράσης Parent & Kids Physical Activities  που  διεξάγονται σε όλα τα προγράμματα που υλοποιούνται στα δημοτικά αθλητικά κέντρα.

Που υλοποιείται το   ¨INDOOR SUMMER SPORTS CAMP¨

Υλοποιείται καθημερινά από  07:30 – 16:00 (Δευτέρα έως Παρασκευή) στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ηρακλείου στην περιοχή της ΒΙΠΕ (κεντρικό γήπεδο μπάσκετ, προπονητήρια μπάσκετ – βόλεϊ, αίθουσες γυμναστικής και γυμναστήριο) από ειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό πτυχιούχων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής, με εμπειρία στην καθοδήγηση και εκγύμναση παιδιών.  

Ποι είναι το  περιεχόμενο του ¨I.S.S.C¨

Στο ημερήσιο πρόγραμμα του ¨INDOOR SUMMER SPORTS CAMP¨, τα παιδιά σε ένα κυλιόμενο πρόγραμμα δραστηριοτήτων,  βιώνουν ατομικά και ομαδικά αθλήματα και αθλητικές δραστηριότητες εσωτερικού χώρου όπως οι παρακάτω:

PDF Embedder requires a url attribute
ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΟΛΛΕΙΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑBADMINTONΤΕΝΙΣ ΣΑΛΑΣΞΙΦΑΣΚΙΑΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚΠΑΛΗ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑBOCCIAΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣΑΕΡΟΒΙΚΗ  – KIDS AEROBICS ΟΡΘΟΣΩΜΙΚΕΣ  ΑΣΚΗΣΕΙΣΖUMBAYOGA ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑΕΝΟΡΓΑΝΗ  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ 
0.-2022-MONO-INFO-ΦΙΛΑΔΙΑΚΙ-INDOOR-SPORTS-CAMP

2.-2022-ΑΙΤΗΣΗ-ΣΥΜΕΜΜΕΤΟΧΗΣ-ISSC