Μενού Κλείσιμο

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Αντί Προλόγου

Ο Δήμος Ηρακλείου, η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου, με στόχο την προώθηση του αθλητισμού στους μαθητές και την μύηση τους σε αθλήματα  και την φυσική  δραστηριότητα  θα υλοποιήσει κατά τα  έτος 2021-2022 (πρώτη φάση από Οκτώβριο έως Δεκέμβριο 2021) τέσσερα προγράμματα για μαθητές  Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

 Στο παρόν φυλλάδιο μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και για τα τέσσερα προγράμματα, τα οποία υλοποιούνται στο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ και στο  ΝΕΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ  –  ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΙΠΕ.

Όλα τα προγράμματα υλοποιούνται από πτυχιούχους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, σε μικρές ομάδες μαθητών σύμφωνα με του κανόνες λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων και τηρώντας τις οδηγίες για την μη διασπορά του COVID19.

Κάθε πρόγραμμα έχει διάρκεια τέσσερεις ώρες (μπορεί να γίνει και μικρότερο ανάλογα τις ανάγκες κάθε σχολείου) και σε όλα τα προγράμματα οι μαθητές συμμετέχουν ενεργά βιώνοντας τα αθλήματα και τις δράσεις που αναπτύσσονται.

Σας προσκαλούμε  να γνωρίσετε από κοντά τα δημοτικά αθλητικά κέντρα  και σε ένα ασφαλές περιβάλλον, να βιώσετε την ομορφιά των ολυμπιακών και παρολυμπιακών αθλημάτων και του «ευ αγωνίζεσθαι».

Σε όλους τους συμμετέχοντες παραδίδεται αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και ανάλογα το πρόγραμμα συμμετοχής, βραβεία για τις ομάδες που συμμετάσχουν.

Μέχρι και σήμερα τα προγράμματα έχουν παρακολουθήσει  περισσότερα από 290 σχολεία από όλη την Κρήτη και  περισσότεροι από 35.000 μαθητές.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: τηλ: 2810 264560 εσωτ. 591 & 576, τηλ: 2810 264570 εσωτ. 591 & 576 και στα site www.dakh.gr  ή www.aahaeota.gr  ή www.heraklion.gr .