Μενού Κλείσιμο

Υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας η ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ και το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

 Η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ και το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα, ενώνουν τις δυνάμεις τους με Μνημόνιο Συνεργασίας. Συγκεκριμένα, σήμερα (30/1) η ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ υπέγραψε συμφωνητικό Συνεργασίας και Συναντίληψης με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο. Σκοπός της συγκεκριμένης συμφωνίας είναι η ανάπτυξη της στρατηγικής και των κοινών δράσεων με στόχο την αμοιβαία επωφελή συνεργασία των δύο φορέων.

Μερικές από τις δράσεις που θα αναπτύξουν οι δυο φορείς, είναι η υλοποίηση επιστημονικών, κοινωνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων. Η Παραχώρηση αθλητικών ή άλλων χώρων για την πρακτική άσκηση των φοιτητών σε προπτυχιακά προγράμματα φοίτησης. Αλλά και η υλοποίηση επιμορφωτικών σεμιναρίων στα στελέχη και το προσωπικό του Δήμου Ηρακλείου.

Το μνημόνιο συνεργασίας υπεγράφη μεταξύ του αντιδημάρχου Κυκλικής Οικονομίας και Αθλητισμού, Κωνσταντίνου Βαρδαβά και του Ευάγγελου Κονταξάκη, Αντιπρύτανη στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και  Διευθυντή Campuses Θεσσαλονίκης.  Παρόντες ήταν και ο περιφερικός Διευθυντής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου για τα Campuses Κρήτης & Δωδεκανήσου, Κώστα Συλλιγνάκη και ο Διευθυντής Campuses Ηρακλείου, Γιάννης Λυκομήτρος καθώς όπως και στελέχη της ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ.