Μενού Κλείσιμο

Ο Δήμος αρωγός στις προσπάθειες των κολυμβητών

Ο Δήμος Ηρακλείου στέκεται με έμπρακτο τρόπο στο πλευρό των μικρών κολυμβητών, παρέχοντας περίπου 40 επιπλέον ώρες άθλησης πέραν των 60 που είχαν ήδη δοθεί εβδομαδιαίως.

Οι  διαθέσιμες ώρες προς τους αθλητές των κολυμβητικών σωματείων  ίσως ξεπεράσουν και τις 100 ανά εβδομάδα  αν ξεπεραστούν κάποια επιπλέον θέματα που προκύπτουν.

Σε σύσκεψη που έγινε την Τετάρτη 4/11 στο Παγκρήτιο Στάδιο , ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου αρμόδιος για θέματα αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς γνωστοποίησε την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής για να διευρύνει το ωράριο προς όφελος των αθλουμένων.

Στη σύσκεψη την οποία αιτήθηκε ο Σύλλογος Γονέων-Κηδεμόνων του Κολυμβητηρίου Λίντο, συμμετείχε το προεδρείο του συλλόγου με επικεφαλής την  πρόεδρο του Συλλόγου  Λένα Λογοθέτη, ο Πρόεδρος της ΠΕΚΥΚΡ Γιώργος Ανδρουλάκης, η Γραμματέας των σωματείων Μαρία Πρατικάκη,  καθώς και υπηρεσιακά στελέχη της ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ του Δήμου Ηρακλείου.

Όπως ανέφερε ο κ. Βαρδαβάς, το κολυμβητήριο θα παραμένει ανοιχτό επιπλέον ώρες το μεσημέρι και το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς και από Δευτέρα έως και Σάββατο πρωινές ώρες.

Προτεραιότητα του Δήμου Ηρακλείου παραμένει η εκμάθηση της κολύμβησης όσο το δυνατόν περισσότερων μικρών παιδιών αλλά και ενηλίκων. 

«Παράλληλα όμως στεκόμαστε αρωγοί των αθλητών και αθλητριών  κολύμβησης  που  αυτήν τη στιγμή δεν έχουν την  δυνατότητα  προπόνησης» ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου.

Επίσης τονίστηκε στα σωματεία η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και των   κανόνων του Δημοτικού κολυμβητηρίου.