Μενού Κλείσιμο

Δωρεάν πρόγραμμα άθλησης στην νοηματική για ανθρώπους με προβλήματα ακοής από τον Δήμο Ηρακλείου και την Ανάπτυξη Αθλητισμού

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

             ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ηράκλειο 14-12-2020

Ένα νέο πρόγραμμα δωρεάν άθλησης στο διαδίκτυο, το οποίο απευθύνεται σε ανθρώπους με περιορισμένη ή καθόλου ακοή, υλοποιούν ο Δήμος Ηρακλείου και η Ανάπτυξη  Αθλητισμού Ηρακλείου.

Το πρόγραμμα εκτελείται στην νοηματική από την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Ναταλία Κοστελίδου και μπορεί να το παρακολουθήσει οποιοσδήποτε το επιθυμεί, στο link:  https://www.youtube.com/watch?v=QZYelF6PS2Q.

Θα ακολουθήσουν και άλλα βίντεο για τους συμπολίτες με προβλήματα ακοής.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς δήλωσε σχετικά:  «Πιστεύουμε ότι η επέκταση του προγράμματος άθλησης on – line στην νοηματική, θα έχει μεγάλη  απήχηση στους ανθρώπους που έχουν  προβλήματα με την ακοή τους.

Στόχος μας, πάντα στο μέτρο του εφικτού, μέσα από τα προγράμματα που υλοποιούμε, να έχουν όλοι την ευκαιρία να αθληθούν στο σπίτι τους».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, αλλά και για τα υπόλοιπα προγράμματα δωρεάν on line άθλησης στην σελίδα της ΑΑΗ στο facebook/ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ –   καθώς και στο site www.aahaeota.gr.