Μενού Κλείσιμο

«Δια ΖΩσης OpenGym 2021» – Νέο πρόγραμμα άσκησης από τον Δήμο Ηρακλείου και την Ανάπτυξη Αθλητισμού

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

             ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ηράκλειο 19-03-2021

Ένα νέο πρόγραμμα άσκησης δια ζώσης προσφέρουν στους δημότες ο Δήμος Ηρακλείου και η Ανάπτυξη Αθλητισμού. Στο πλαίσιο του «Αθλητισμός για όλους» και πάντα τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας για την αποτροπή της διασποράς του Covid-19, το πρόγραμμα που ονομάζεται «ΔιαΖΩσης OpenGym 2021» δίνει τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται να αθληθούν με την καθοδήγηση πτυχιούχων καθηγητών φυσικής αγωγής.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα απευθύνεται σε υφιστάμενα ή νέα μέλη των δημοτικών γυμναστηρίων, τα οποία θα μπορούν  να γυμνάζονται υπό τις οδηγίες των αρμόδιων γυμναστών, σε ομάδες των δυο ατόμων, στους εξωτερικούς χώρους του Παγκρητίου Σταδίου (βοηθητικό και κεντρικό γήπεδο). Περιλαμβάνει πολλά και διαφορετικά είδη άσκησης ενώ απαιτείται εγγραφή και η κατάθεση σχετικής αίτησης.

Το πρόγραμμα θα τρέχει καθημερινά, πρωί και απόγευμα.

Όπως δήλωσε σχετικά ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και πρόεδρος της ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ Κώστας Βαρδαβάς: «Λόγω της παρατεταμένης αναστολής λειτουργίας των δημοτικών αθλητικών κέντρων και γυμναστηρίων  και με στόχο να καλύψουμε όσο γίνεται περισσότερες  ανάγκες άθλησης των συμπολιτών μας,  παράλληλα με τα προγράμματα τηλεάσκησης που τρέχουν από την πρώτη στιγμή, προχωράμε στην ενεργοποίηση  ενός νέου προγράμματος. Το πρόγραμμα  απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και σε κάθε επίπεδο φυσικής κατάστασης και έχουμε την πεποίθηση ότι θα τύχει μεγάλης αποδοχής».

Οι εγγραφές στο πρόγραμμα αρχίζουν από τις 22.3.2021 και πληροφορίες για  το συγκεκριμένο αλλά και για τα άλλα υφιστάμενα προγράμματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην σελίδα της ΑΑΗ αε ΟΤΑ στο facebook (https://www.facebook.com/aahaeota)   η το  site www.aahaeota.gr καθώς και στα τηλέφωνα  2810 215080  & 2810264560, 591 (8:30-20:00 και 8:30-17:00 το Σάββατο).