ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑNΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ MILAN JUNIOR CAMP CRETE 2011

Συνάντηση ενημέρωσης για το MILANJUNIORCAMP – CRETA2011 που διοργανώνεται από την Milanαπό 4 - 16 Ιουλίου 2011,  πραγματοποιήθηκε, στο Παγκρήτιο Στάδιο με τη συμμετοχή εκπροσώπων των ακαδημιών ποδοσφαίρου που συμμετέχουν στα παιδικό πρωτάθλημα του Δήμου Ηρακλείου.

Ο συντονιστής του  MJCCreta2011 κ. Gian Andrea P. Garanciniπροχώρησε στη ενημέρωση των εκπροσώπων των ακαδημιών ποδοσφαίρου, όσο αφορά στο περιεχόμενο του campκαι τις δυνατότητες που προσφέρει σε όλα τα παιδιά που θέλουν να γνωρίσουν από κοντά την φιλοσοφία της Milanκαι στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των μικρών ποδοσφαιριστών. Συζητήθηκε επίσης και ο τρόπος συνεργασίας των τεχνικών της Milanμε τους Κρητικούς προπονητές.

Επίσης υλοποιήθηκε κλήρωση δέκα θέσεων στο MILANJUNIORCAMP– CRETA2011, για αθλητές-αθλήτριες των ακαδημιών που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Στα πλαίσια αυτής της ενέργειας οι ακαδημίες,  ΠΑΛΛΙΑΝΗ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΥΡΤΙΑΣ, ΣΗΤΕΙΑ, ΜΙΝΩΙΚΗ, ΔΩΡΙΕΑΣ,  ΗΡΟΔΟΤΟΣ,  ΡΩΜΑΝΟΣ,  και  ΟΦΑπου κληρώθηκαν έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ένα αθλητή ή αθλήτρια η οποία θα συμμετάσχει χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση στο campσε μία από τις δύο περιόδους υλοποίησης του.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο κ. Γιάννης Δροσίτης (πρόεδρος της Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου), η κα. Εύα Τυλιανάκη αντιπρόεδρος της ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ, ο κ. Μανόλης Φούμης υπεύθυνος επικοινωνίας του MJCCreta2011 και ο κ. Μανόλης Βαρούχας υπεύθυνος διαδικτύου του MJCCreta2011.