ΠΡ.ΧΡΗΣΗ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΔΑΠΚΗ & ΝΚΓΗ

Σε συνέχεια ολοκλήρωσης των διαδικασιών που αφορούν στην κατάρτιση του προγράμματος χρήσης των κελιστών αιθουσών αθλοαπαιδιών Δημοτικό Αθλητικό και Πνευματικό Κέντρο Ηρακλείου και  Νέο Κλειστό Γυμασντηριο Ηρακλείου (2 Αοράκια), επισυνάπτεται αντίγραφο του προγράμματος που αφορά την τακτική και πολήμηνη χρήση των αιθουσών  απο αθλητικούς συλλόγους και  αθλουμενες ομάδες πολιτών.

Ενημερώνουμε ότι το πρόγραμμα ισχύει απο 9/10/2017 καθώς επίσης ότι την Πέμπτη 12/10/2017, το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου θα είναι κλειστό  για οποαιδήποτε δράση λόγω των μέτρων τάξης του0 αγώνα της  Euroleuage μεταξύ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ &  BASKONIA.

Ολοι όσοι συμπεριλαμβάνονται σε αυτό θα πρέπει να υπογράψουν συμφωνητικό χρήσης το αργότερο μέχρι τις 20/10 2017. Τα συμφωνητικά χρήσης θα είναι διαθέσιμα από την Τεταρτη  18/10/2017 στις γραμματείες των αθλητικών χώρων που χρησιμοποειείτε και ειναι απαραίτητο να υπογραφούν απο το σ υνολο των μελών κάθε ομάδας (για ατυπες ομάδες αθλούμενων) και απο τον εκπρόσωπο κάθε σωματείου.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σας και σας ευχόμαστε καλή αθλητική χρονιά με Υγεία και πολλές Επιτυχίες.