2017 INDOOR SUMMER CAMP ΝΕΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΉΡΙΟ

INDOOR SUMMER SPORTS CAMP

Το ¨INDOOR SUMMER SPORTS CAMP¨ είναι ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο Camp πολύπλευρης αθλητικής ενασχόλησης για αθλήματα και δραστηριότητες σάλας το οποίο δίνει την δυνατότητα στο παιδί σας να παίξει,  να ψυχαγωγηθεί  και να γνωρίσει βιωματικά τουλάχιστον δέκα διαφορετικά αθλήματα εσωτερικού χώρου.

 

Συνολικά το ¨INDOOR SUMMER SPORTS CAMP¨  έχει διάρκεια επτά εβδομάδες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε από μία μέχρι και όσες επιθυμείτε,  για να ζήσει το παιδί σας  πολλές εμπειρίες και να διασκεδάσει σε ένα ασφαλές και σύγχρονο περιβάλλον.

 

Το camp αρχίζει στις 19 Ιουνίου 2017 και ολοκληρώνεται στις 4 Αυγούστου 2017 ενώ υλοποιείται, στο σύνολο του,  εντός των αθλητικών εγκαταστάσεων του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ηρακλείου  (HERAKLION ARENA) στην περιοχή της Β.Ι.Π.Ε.  (σε εσωτερικούς αθλητικούς κλιματιζόμενους χώρους).

 

Με πλούσιο περιεχόμενο και πολλές διαφορετικές αθλητικές δραστηριότητες, που συνδέονται με  παράλληλες  καλλιτεχνικές και επιμορφωτικές δράσεις κάθε ημέρα του ¨INDOOR SUMMER SPORTS CAMP¨ προσφέρει στα παιδιά μία μοναδική εμπειρία από τον κόσμο των  αθλημάτων σάλας την οποία ποτέ δεν θα ξεχάσουν!

 

Το ¨INDOOR SUMMER SPORTS CAMP¨ προσφέρει σε όλα τα παιδιά την δυνατότητα  να συμμετέχουν βιωματικά σε παιγνίδια και αθλήματα,  να απολαμβάνουν την φυσική δραστηριότητα, να ενημερώνονται για τις νέες τάσεις στην διατροφή της άσκηση και τον αθλητισμό χωρίς άγχος και υψηλές απαιτήσεις. 

 

Σε ποιούς απευθύνεται το ¨ INDOOR SUMMER SPORTS CAMP¨

Το ¨INDOOR SUMMER SPORTS CAMP¨  αποτελεί μια καινοτόμα αθλητικο-πολιτιστική πρόταση στην πολύπλευρη ενασχόληση των παιδιών δημοτικού, η οποία συνδυάζει την φυσική δραστηριότητα και τον αθλητισμό με πολλά διαφορετικά καλλιτεχνικά και πολιτιστικά στοιχεία και δράσεις.   

 

Στο ¨INDOOR SUMMER SPORTS CAMP¨  μπορούν να συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια του δημοτικού ( 5  έως και 12 ετών – και κατ εξαίρεση λόγω συγγένειας παιδιά μέχρι και πρώτης τάξης γυμνασίου) ανεξάρτητα της αθλητικής τους εμπειρίας  και  της σωματικής  διάπλασης τους, αρκεί να έχουν διάθεση και όρεξη να παίξουν και να αθληθούν.

 

Τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν την συμμέτοχη τους σε μία  έως επτά εβδομάδες και μπορούν να επεκτείνουν την συμμετοχή τους στο τέλος κάθε εβδομάδας για την επόμενη.

 

Την τελευταία ημέρα κάθε εβδομάδας απασχόλησης των παιδιών, οργανώνονται αγώνες και παιχνίδια δεξιοτήτων με στόχο την ανάπτυξη και ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος και την αξιοποίηση των ικανοτήτων τους εντός της ομάδας.  Οι εκδηλώσεις αυτές είναι ελεύθερες για τους γονείς των παιδιών, οι οποίο μπορούν να συμμετέχουν σε αυτές στα πλαίσια της δράσης Parent & Kids Physical Activities  που  διεξάγονται σε όλα τα προγράμματα που υλοποιούνται στα δημοτικά αθλητικά κέντρα.

Που υλοποιείται το   ¨INDOOR SUMMER SPORTS CAMP¨

Υλοποιείται καθημερινά από  07:30 – 16:00 (Δευτέρα έως Παρασκευή) στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ηρακλείου στην περιοχή της ΒΙΠΕ (κεντρικό γήπεδο μπάσκετ, προπονητήρια μπάσκετ - βόλεϊ, αίθουσες γυμναστικής και γυμναστήριο) από ειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό πτυχιούχων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής, με εμπειρία στην καθοδήγηση και εκγύμναση παιδιών.  

 

Ποιό είναι το  περιεχόμενο του ¨I.S.S.C¨

Στο ημερήσιο πρόγραμμα του ¨INDOOR SUMMER SPORTS CAMP¨, τα παιδιά σε ένα κυλιόμενο πρόγραμμα δραστηριοτήτων,  βιώνουν ατομικά και ομαδικά αθλήματα και αθλητικές δραστηριότητες εσωτερικού χώρου όπως οι παρακάτω:

 

 • ΜΠΑΣΚΕΤ
 • ΒΟΛΛΕΙ
 • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ
 • ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
 • BADMINTON
 • ΤΕΝΙΣ ΣΑΛΑΣ
 • ΞΙΦΑΣΚΙΑ
 • ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ
 • ΠΑΛΗ
 • ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
 • BOCCIA
 • ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ
 • ΑΕΡΟΒΙΚΗ  – KIDS AEROBICS
 • ΟΡΘΟΣΩΜΙΚΕΣ  ΑΣΚΗΣΕΙΣ
 • ΖUMBAYOGA ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
 • ΕΝΟΡΓΑΝΗ  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
 • ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
 • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
 • ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
 • ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

 

 

Καινοτομία του Indoor Summer Camp, είναι η δημιουργία μιας ολόκληρης εβδομάδας (17-21/07) με εκδηλώσεις εκτός του Heraklion Arena (Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ηρακλείου), στην οποία συμπεριλαμβάνονται επισκέψεις σε μουσεία, δράσεις στην παραλία, επισκέψεις και αγώνες με  άλλα καλοκαιρινά  camp, επισκέψεις σε εργασιακούς χώρους  και πολλές άλλες δράσεις.

 

Κόστος υλοποίησης του   ¨INDOOR SUMMER SPORTS CAMP¨

Το  κόστος  του προγράμματος έχει ορισθεί σε :

  45,00 €    για κάθε μεμονωμένη εβδομάδα          

150,00 €    για κάθε μήνα  απασχόλησης             

260,00 €    για το σύνολο του προγράμματος (σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ).

 

Επίσης σε κάθε συγγενή πρώτου βαθμού, σε αθλητικούς, πολιτιστικούς και εργασιακούς - υπαλληλικούς συλλόγους, σε ανέργους και πολύτεκνους γίνεται έκπτωση 5,00 € για κάθε παιδί ανά εβδομάδα συμμετοχής.  (Ισχύει μέχρι μία έκπτωση σε κάθε περίπτωση).         

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

        Η δήλωση συμμετοχής  για κάθε  παιδί  γίνεται με την συμπλήρωση και κατάθεση του εντύπου Αίτηση Συμμετοχής και Υπεύθυνης Δήλωσης Γονέα-Κηδεμόνα   στην γραμματεία της ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ, κτήριο διοίκησης Θύρα 1 Παγκρήτιο Στάδιο  (09:00-14:00)  ή στην γραμματεία του  CAMP στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου (10:00-14:00 & 16:00-20:00)  από τον  ίδιο τον γονέα ή κηδεμόνα του παιδιού. Σε περιπτώσεις που η καταβολή του αντιτίμου έχει γίνει διατραπεζικά, το παραπάνω  έντυπο μπορεί να κατατεθεί την πρώτη ημέρα κάθε περιόδου στην γραμματεία του  CAMP στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου.

        Το έντυπο είναι αναρτημένο στο  site  του φορέα μας (www.aahaeota.gr) και οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνονται χωρίς περιορισμό μέχρι και μία εβδομάδα πριν από την έναρξη κάθε περιόδου απασχόλησης, με την προϋπόθεση ότι θα υπάρχουν κενές θέσεις.

 

Κάθε παιδί θα είναι ασφαλισμένο για αστική ευθύνη,  ως μέλος των δημοτικών αθλητικών κέντρων ενώ το πρόγραμμα θα υλοποιείται κάτω από την επίβλεψη  νοσηλευτικού προσωπικού.

 

Περίοδοι    απασχόλησης

Πρώτη  :     19-23/06       Δεύτερη :   26-30/06

Τρίτη          :        03-07/07       Τέταρτη :  10-14/07

Πέμπτη      :        17-21/07       Έκτη      :   24-28/07      Έβδομη: 31/07-4/08

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τηλέφωνα επικοινωνίας  ISSC κατά την διάρκεια υλοποίησης του

Υπεύθυνος Συντονισμού ISSC: Δρ. Δημήτριος Κ. Τσιράκος (Bed, PhD – ΚΦΑ) -6946060772

Υπεύθυνος διαχείρισης θεμάτων ISSC:  κ. Γιάννη Τσαίνης (ΚΦΑ) – 6973449849

Υπεύθυνοι εγγραφών :  κα. Μαρία  Δημοπούλου (ΚΦΑ) & Μαρία Λυραράκη (ΚΦΑ)  τηλ: 2810264576 / 591 (μέχρι 15/06/2017)  και τηλ. 2810 380830 από 19/06/2017 έως 4/08/2017)

Γραμματεία Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ηρακλείου :  2810 380830

 

 

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΕ ΟΤΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΣΠΥΡΟΥ  ΜΟΥΣΤΑΚΛΗ  - ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΙΝΤΟ

ΤΗΛ: 2810264560 / 2810264570 εσωτ. 576 & 591

Email:  indoorScamp@ aahaeota.gr 

ISC@aahaeota.gr    

 Site:  www.aahaeota.gr      facebook/dakirakliou

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΑΗ ΑΕ 

ΑΗ ΑΕ ΟΤΑ 1118910-6

 ΙΒΑΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: GR60 0870 0770 0000 0001 1189 106 

ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

 

Παρακαλούμε μετά την κατάθεση του αντιτίμου να αποστείλετε το απόκκομα  της τράπεζας, ηλεκτρονικά σε ένα από τα παρακάτω   e-mail: indoorScamp@ aahaeota.gr   ή ISC@aahaeota.gr  ή με  FAX στο 2810264561.

 

Ημέρες και ώρες ενημέρωσης και ξενάγησης

Εκτός των πληροφοριών που μπορείτε να αντλήσετε από τα prospectus και το site του Camp, μπορείτε να ξεναγηθείτε στους χώρους από το προσωπικό μας μετά από καθορισμό ραντεβού στο τηλέφωνο: 2810 264560 / 570 εσωτ. 576 & 591 (ώρες επικοινωνίας 9:00-14:00)