INDOOR SUMMER SPORTS CAMP (I.S.S.C)

Το ¨INDOOR SUMMER SPORTS CAMP¨ είναι ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο Camp πολύπλευρης αθλητικής ενασχόλησης για αθλήματα και δραστηριότητες σάλας το οποίο δίνει την δυνατότητα στο παιδί σας να παίξει,  να ψυχαγωγηθεί  και να γνωρίσει βιωματικά τουλάχιστον δέκα διαφορετικά αθλήματα εσωτερικού χώρου.

Συνολικά το ¨INDOOR SUMMER SPORTS CAMP¨  έχει διάρκεια  έξι εβδομάδες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε από μία μέχρι και όσες επιθυμείτε,  για να ζήσει το παιδί σας  πολλές εμπειρίες και να διασκεδάσει σε ένα ασφαλές και σύγχρονο περιβάλλον.

Το camp αρχίζει στις 21 Ιουνίου 2016 και ολοκληρώνεται στις 29 Ιουλίου 2016 ενώ υλοποιείται, στο σύνολο του,  εντός των αθλητικών εγκαταστάσεων του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ηρακλείου στην περιοχή της Β.Ι.Π.Ε.  (σε εσωτερικούς αθλητικούς κλιματιζόμενους χώρους).

Με πλούσιο περιεχόμενο και πολλές διαφορετικές αθλητικές δραστηριότητες, που συνδέονται με  παράλληλες  καλλιτεχνικές και επιμορφωτικές δράσεις κάθε ημέρα του ¨INDOOR SUMMER SPORTS CAMP¨ προσφέρει στα παιδιά μία μοναδική εμπειρία από τον κόσμο των  αθλημάτων σάλας την οποία ποτέ δεν θα ξεχάσουν!

Το ¨INDOOR SUMMER SPORTS CAMP¨ προσφέρει σε όλα τα παιδιά την δυνατότητα  να συμμετέχουν βιωματικά σε παιγνίδια και αθλήματα,  να απολαμβάνουν την φυσική δραστηριότητα, να ενημερώνονται για τις νέες τάσεις στην διατροφή της άσκηση και τον αθλητισμό χωρίς άγχος και υψηλές απαιτήσεις. 

Σε ποιούς απευθύνεται το ¨ INDOOR SUMMER SPORTS CAMP¨

Το ¨INDOOR SUMMER SPORTS CAMP¨  αποτελεί μια καινοτόμα αθλητικο-πολιτιστική πρόταση στην πολύπλευρη ενασχόληση των παιδιών δημοτικού, η οποία συνδυάζει την φυσική δραστηριότητα και τον αθλητισμό με πολλά διαφορετικά καλλιτεχνικά και πολιτιστικά στοιχεία και δράσεις.   

Στο ¨INDOOR SUMMER SPORTS CAMP¨  μπορούν να συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια του δημοτικού ( 5  έως και 12 ετών – και κατ εξαίρεση λόγω συγγένειας παιδιά μέχρι και πρώτης τάξης γυμνασίου) ανεξάρτητα της αθλητικής τους εμπειρίας  και  της σωματικής  διάπλασης τους, αρκεί να έχουν διάθεση και όρεξη να παίξουν και να αθληθούν.

Τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν την συμμέτοχη τους σε μία  έως και έξι εβδομάδες και μπορούν να επεκτείνουν την συμμετοχή τους στο τέλος κάθε εβδομάδας για την επόμενη.

Την τελευταία ημέρα κάθε εβδομάδας απασχόλησης των παιδιών, οργανώνονται αγώνες και παιχνίδια δεξιοτήτων με στόχο την ανάπτυξη και ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος και την αξιοποίηση των ικανοτήτων τους εντός της ομάδας.  Οι εκδηλώσεις αυτές είναι ελεύθερες για τους γονείς των παιδιών, οι οποίο μπορούν να συμμετέχουν σε αυτές στα πλαίσια του δράσης Parent & Kids Physical Activities  που  διεξάγονται σε όλα τα προγράμματα που υλοποιούνται στα δημοτικά αθλητικά κέντρα.

Που υλοποιείται το   ¨INDOOR SUMMER SPORTS CAMP¨

Υλοποιείται καθημερινά από  07:30 – 16:00 (Δευτέρα έως Παρασκευή) στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ηρακλείου στην περιοχή της ΒΙΠΕ (κεντρικό γήπεδο μπάσκετ, προπονητήρια μπάσκετ - βόλεϊ, αίθουσες γυμναστικής και γυμναστήριο) από ειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό πτυχιούχων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής, με εμπειρία στην καθοδήγηση και εκγύμναση παιδιών.

Ποιό είναι το περιεχόμενο του ¨I.S.S.C¨

Στο ημερήσιο πρόγραμμα του ¨INDOOR SUMMER SPORTS CAMP¨, τα παιδιά σε ένα κυλιόμενο πρόγραμμα δραστηριοτήτων,  βιώνουν ατομικά και ομαδικά αθλήματα και αθλητικές δραστηριότητες εσωτερικού χώρου όπως οι παρακάτω:

 • ΜΠΑΣΚΕΤ
 • ΒΟΛΛΕΙ
 • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ
 • ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
 • BADMINTON
 • ΤΕΝΙΣ ΣΑΛΑΣ
 • ΞΙΦΑΣΚΙΑ
 • ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ
 • ΠΑΛΗ
 • ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
 • BOCCIA
 • ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ
 • ΑΕΡΟΒΙΚΗ  – KIDS AEROBICS
 • ΟΡΘΟΣΩΜΙΚΕΣ  ΑΣΚΗΣΕΙΣ
 • ΖUMBAYOGA ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
 • ΕΝΟΡΓΑΝΗ  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
 • ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
 • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
 • ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
 • ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

 

Κόστος υλοποίησης του   ¨INDOOR SUMMER SPORTS CAMP¨

Το  κόστος  του προγράμματος έχει ορισθεί σε :

  45,00 €    για κάθε μεμονωμένη εβδομάδα          

160,00 €    για κάθε μήνα  απασχόλησης             

240,00 €    για το σύνολο του προγράμματος (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ).

 

Επίσης σε κάθε συγγενή πρώτου βαθμού, σε αθλητικούς, πολιτιστικούς και εργασιακούς - υπαλληλικούς συλλόγους (με ελάχιστη συμμετοχή 10 παιδιών ανά εβδομάδα), σε ανέργους και πολύτεκνους γίνεται έκπτωση 5,00 € για κάθε παιδί ανά εβδομάδα συμμετοχής.

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΕ ΟΤΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΣΠΥΡΟΥ  ΜΟΥΣΤΑΚΛΗ  - ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΙΝΤΟ

ΤΗΛ: 2810264560 / 2810264570 εσωτ. 576 & 591

Email:  indoorScamp@ aahaeota.gr 

ISC@aahaeota.gr     

  Site:  www.aahaeota.gr    /               facebook/dakirakliou

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

        Η δήλωση συμμετοχής  για κάθε  παιδί  γίνεται με την συμπλήρωση και κατάθεση του εντύπου Αίτηση Συμμετοχής και Υπεύθυνης Δήλωσης Γονέα-Κηδεμόνα   στην γραμματεία της ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ, κτήριο διοίκησης Θύρα 1 Παγκρήτιο Στάδιο  (09:00-14:00)  ή στην γραμματεία του  CAMP στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου  (10:00-14:00 & 16:00-20:00)  από τον  ίδιο τον γονέα ή κηδεμόνα του παιδιού. Σε περιπτώσεις που η καταβολή του αντιτίμου έχει γίνει διατραπεζικά, το παραπάνω  έντυπο μπορεί να κατατεθεί την πρώτη ημέρα κάθε περιόδου στην γραμματεία του  CAMP στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου.

   Το έντυπο είναι αναρτημένο στο  site  του φορέα μας (www.aahaeota.gr) και οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνονται χωρίς περιορισμό μέχρι και μία εβδομάδα πριν από την έναρξη κάθε περιόδου απασχόλησης, με την προϋπόθεση ότι θα υπάρχουν κενές θέσεις.

Κάθε παιδί θα είναι ασφαλισμένο για αστική ευθύνη,  ως μέλος των δημοτικών αθλητικών κέντρων ενώ το πρόγραμμα θα υλοποιείται κάτω από την επίβλεψη  νοσηλευτικού προσωπικού.

Περίοδοι    απασχόλησης

Πρώτη  :  21–25/ 06 / 2016              Δεύτερη :  27/ 06 -1/07/ 2016

Τρίτη          :  04–08 / 07 / 2016                Τέταρτη :  11–15/ 07 / 2016

Πέμπτη      :  18–22 / 07 / 2016                Έκτη       :  25–29 / 07 / 2016

 

Hμέρες και ώρες ενημέρωσης και ξενάγησης

Εκτός των πληροφοριών που μπορείτε να αντλήσετε από τα prospectus και το site του Camp, μπορείτε να ξεναγηθείτε στους χώρους από το προσωπικό μας μετά από καθορισμό ραντεβού στο τηλέφωνο: 2810 264576

 

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΝΤΙΤΙΜΩΝ

ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ 1118910-6

 ΙΒΑΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: GR60 0870 0770 0000 0001 1189 106 

ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Παρακαλούμε μετά την κατάθεση του αντιτίμου να αποστείλετε το αποκάμω  της τράπεζας, ηλεκτρονικά σε ένα από τα παρακάτω   e-mail: indoorScamp@ aahaeota.gr   ή ISC@aahaeota.gr  ή με  FAX στο 2810264561.