ΒΡΑΒΕΥΣΗ ADAMS - ΜΑΛΕΦΑΚΗ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Διεθνούς Τουρνουά  Πυγμαχίας Γυναικών MINOAS CUP που διοργανώθηκε από τον αθλητικό σύλλογο ΜΙΝΩΑΣ, στο Δημοτικό Αθλητικό και Πνευματικό Κέντρο Ηρακλείου (ΔΑΠΚΗ) από 19 – 22 Απριλίου 2012.

Στο τουρνουά συμμετείχαν περισσότερες από πενήντα αθλητές, ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η αγγλίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια πυγμαχίας  NICOLA ADAMS, καθώς επίσης και πολλές διεθνής αθλήτριες της Πυγμαχίας.

Στα πλαίσια της ολοκλήρωσης των αγώνων, η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου, (Φορέας Διαχείρισης των Αθλητικών Κέντρων του Δήμου Ηρακλείου) προχώρησε στην βράβευση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας  NICOLA ADAMS και της  αθλήτριας  και μέλους της εθνικής μας ομάδας Πυγμαχίας  Αθηνάς Μαλεφάκη.

Η βράβευση των δύο αθλητριών με αναμνηστική πλακέτα έγινε από τις κα. Ευα Τυλιανάκη (αντιπρόεδρο και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων  της ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ)  και  Στέλλα Κοκολάκη (μέλος του Δ.Σ της ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ).

Οι εκπρόσωποι της ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ, συνεχάρησαν  τις δύο αθλήτριες για τις επιδόσεις τους και τους ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στο μέλλον, ενώ παράλληλα εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την επιτυχία της διοργάνωσης.

 

ΠροεπισκόπησηΣυνημμένοΜέγεθος
ΤΥΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ.pdf69.05 KB