ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2011

Χριστουγεννιάτικες  δραστηριότητες στο Παγκρήτιο Στάδιο από τον Δήμο ηρακλείου και την δημοτική επιχείρηση ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή κόσμου ολοκληρώθηκαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Δημοτικής Σχολής χορού και Κολυμβητηρίου στο Παγκρήτιο Στάδιο το  Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011, από τον Δήμο Ηρακλείου και την Δημοτική Επιχείρηση ¨Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου¨, φορέα διαχείρισης του σταδίου

Στις εορταστικές εκδηλώσεις χορού, έλαβαν μέρος τα μέλη της δημοτικής σχολής ¨Κέντρο Χορού¨ τα οποία παρουσίασαν στους γονείς και παρευρισκομένους χορογραφίες και τις ικανότητες τους σε διαφορετικά στυλ κλασικού και μοντέρνου χορού, συνοδευόμενα από το κουαρτέτο εγχόρδων του Δήμου Ηρακλείου.

Επίσης, στις εορταστικές εκδηλώσεις του δημοτικού κολυμβητηρίου συμμετείχαν οι αθλούμενοι των προγραμμάτων εκμάθησης κολύμβησης της κλειστής δημοτικής πισίνας οι οποίοι συμμετείχαν σε διάφορα διαγωνιστικά παιγνίδια στην μικρή και μεγάλη πισίνα, διασκεδάζοντας και επιδεικνύοντας στους γονείς και συγγενείς τους τις ικανότητες τους, στην κολύμβηση, στις καταδύσεις και στην ομαδική προσπάθεια.

 

 

Συνολικά στις εκδηλώσεις συμμετείχαν περισσότερα από 450 παιδιά κάθε ηλικίας, ενώ αυτές παρακολούθησαν περισσότεροι από 800 γονείς και συγγενείς οι οποία εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την ποιότητα τον υπηρεσιών και την οργάνωση των εκδηλώσεων.  Επίσης, τις εκδηλώσεις παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον ο Δήμαρχος  της Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης, ο πρόεδρος της ΑΑΗ  ΑΕ ΟΤΑ κ. Γιάννης Δροσίτης και το μέλος του Δ.Σ της ΑΑΗ Ε ΟΤΑ κα. Στέλλα Κοκολάκη και ο κ. Γιάννης Τζωρτζάκης.

 

Την ικανοποίηση του εξέφρασε, ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης, για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στο Παγκρητίο Στάδιο, της διοργάνωση των εκδηλώσεων αλλά και την αθρόα συμμετοχή σε αυτές παιδιών κάθε ηλικίας και χορευτών από τα προγράμματα που υλοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου και η ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ στο Παγκρήτιο Στάδιο.

 ¨Με στόχο -ένα χαμόγελο  για κάθε παιδί-, διοργανώσαμε φέτος  εορταστικές εκδηλώσεις χορού και κολύμβησης για όλα τα μέλη των προγραμμάτων μας. Πιστεύω, ότι όλοι όσοι συμμετείχαν στις εκδηλώσεις αυτές, οι οποίες αποτελούν πλέον θεσμό για το Παγκρήτιο Στάδιο,  έμειναν  ευχαριστημένοι από την οργάνωση και την ποιότητα των υποδομών μας και ότι  πετύχαμε τον στόχο μας κάθε παιδί και γονέας  να φύγει  με ένα μεγάλο χαμόγελο από το Παγκρήτιο Στάδιο. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε  όλο  το προσωπικό που εργάσθηκε για την διοργάνωση των εκδηλώσεων αυτών και εύχομαι σε όλους τους αθλούμενους και το προσωπικό μας Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα. Η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου, προχωράει περαιτέρω στην αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού και των αθλητικών υποδομών της πόλης έτσι ώστε να συνεχίσουν να αποτελούν πυρήνα ανάπτυξης του αθλητισμού και του πολιτισμού¨ δήλωσε ο κ. Γιάννης Δροσίτης (πρόεδρος της ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ)